נחמם תנור ל-180 מעלות, לא טורבו.
נעבד את כל חומרי הבצק יחד עד לבצק אחיד. לא מוותרים על אף מיליגרם חמאה, השומן חשוב מאוד. אם הבצק מעט דביק, אפשר להוסיף כפית קורנפלור (לא קמח).
מכניסים למקרר למשך 20 דקות עד להתייצבות.
נרדד על משטח מקומח בקורנפלור, ונקרוץ עיגולים בגודל הרצוי. אם דביק בכל שלב הרידוד משתמשים במסננת כדי לפזר מעט קורונפלור בלבד.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מכניסים לאפייה בתנור למשך 8 דקות ולא יותר. העוגיה נשארת רכה ולבנה ומתייצבת כשהיא מתקררת.
מורחים בריבת חלב ואז מניחים עוגיה נוספת. מכניסים להקפאה למשך חצי שעה.
לאחר מכן טובלים כל עוגיה בשוקולד נמס - מכניסים למיקרו 100 גרם שוקולד ומוסיפים 3 כפות שמן. אפשר גם זילוף דקיק מעל בצבע שוקולד שונה.