Go Back
עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים פיסטוק ב-10 דקות

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: עדן רווח שלום

ציוד

רינג מרובע- 16X16 קוטר 18 עגול

המצרכים

לקרם פיסטוק:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 100 מ"ל חלב
  • 100 גרם פודינג וניל
  • 30 גרם מחית פיסטוק
  • 5 גרם מחית וניל

לשכבות פתיבר:

  • 1 חבילה פתי בר (אסם קלאסי)
  • 120 מ"ל חלב (+ 20 גרם מחית פיסטוק)

לגנאש פיסטוק:

  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 35 גרם שמנת מתוקה
  • 15 גרם מחית פיסטוק

אופן ההכנה

  • נניח בקערת המיקסר את כל המצרכים לקרם ונקציף לקרם יציב.
  • בקערה קטנה נערבב את החלב עם המחית פיסטוק ונתחיל להרכיב את העוגה.
  • נטבול את הפתי בר בתערובת החלב והפיסטוק וניצור שכבה אחידה בתוך הרינג.
  • לצקת מעל הפתיבר 3-4 כפות מהקרם וניישר לשכבה אחידה, נחזור על אותן פעולות עד שיוצרים 6 שכבות של פתיבר ו-5 שכבות של קרם.
  • נכניס את העוגה להתייצבות למשך שעה במקפיא
  • לאחר מכן נמיס את כל המצרכים לגנאש בפולסים במיקרוגל עד לתערובת אחידה.
  • לצקת מעל העוגה, ונפזר פיסטוקים טחונים וזילוף עדין של קרם (כמובן שאתם יכולים לקשט איך שבא לכם)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.