נניח בקערת המיקסר את כל המצרכים לקרם ונקציף לקרם יציב.
בקערה קטנה נערבב את החלב עם המחית פיסטוק ונתחיל להרכיב את העוגה.
נטבול את הפתי בר בתערובת החלב והפיסטוק וניצור שכבה אחידה בתוך הרינג.
לצקת מעל הפתיבר 3-4 כפות מהקרם וניישר לשכבה אחידה, נחזור על אותן פעולות עד שיוצרים 6 שכבות של פתיבר ו-5 שכבות של קרם.
נכניס את העוגה להתייצבות למשך שעה במקפיא
לאחר מכן נמיס את כל המצרכים לגנאש בפולסים במיקרוגל עד לתערובת אחידה.
לצקת מעל העוגה, ונפזר פיסטוקים טחונים וזילוף עדין של קרם (כמובן שאתם יכולים לקשט איך שבא לכם)