Go Back
חזה עוף ממולא

חזה עוף ממולא בבשר טחון ועשבי תיבול

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.48 על ידי 19 דירוגים
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 5 פרוסות חזה עוף (דקים וגדולים ומופשרים)
  • 300 גרם בשר בקר טחון
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה ללא גבעולים)
  • 1 בצל
  • ¼ כוס סולת
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • קורט בהרט
  • מעט שומשום

לרוטב:

  • קורט פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף טריאקי
  • מעט שמן זית
  • גריל עוף (או תבלין על האש)

אופן ההכנה

  • טוחנים את הבצל ואת הפטרוזיליה הקצוצה ואז מטגנים קלות עם ספריי שמן עד להזהבה. אחרי זאת מוסיפים את המלח פלפל שחור וקורט בהרט.
  • שופכים את התערובת לבשר הטחון ומוסיפים רבע כוס סולת לא מבושלת, ואז מערבבים היטב ומקררים מעט. שמים על השניצל כל פעם קצת ומגלגלים
  • שמים בתבנית עם נייר אפייה ומפזרים מעט שומשום, וכך מסדרים את כל היחידות.
  • בינתיים מכינים את הרוטב - בקערה קטנה שמים קורט פפריקה עם מלח, פלפל שחור, כף סילאן, כף טריאקי, מעט שמן זית, גריל עוף או תבלין על האש, ומערבבים.
  • טובלים כל חזה עוף בקערה ושמים בתבנית
  • מכניסים לתנור ללא נייר כסף על חום של 180 מעלות עד להזהבה, בערך 20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.