טוחנים את הבצל ואת הפטרוזיליה הקצוצה ואז מטגנים קלות עם ספריי שמן עד להזהבה. אחרי זאת מוסיפים את המלח פלפל שחור וקורט בהרט.
שופכים את התערובת לבשר הטחון ומוסיפים רבע כוס סולת לא מבושלת, ואז מערבבים היטב ומקררים מעט. שמים על השניצל כל פעם קצת ומגלגלים
שמים בתבנית עם נייר אפייה ומפזרים מעט שומשום, וכך מסדרים את כל היחידות.
בינתיים מכינים את הרוטב - בקערה קטנה שמים קורט פפריקה עם מלח, פלפל שחור, כף סילאן, כף טריאקי, מעט שמן זית, גריל עוף או תבלין על האש, ומערבבים.
טובלים כל חזה עוף בקערה ושמים בתבנית
מכניסים לתנור ללא נייר כסף על חום של 180 מעלות עד להזהבה, בערך 20 דקות.