Go Back
עוגיות תמרים

עוגיות תמרים מבצק שמרים פריך

מרקם חלומי עם מלית עשירה
ציון 4.36 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כף שמרים
  • תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 2 מרגרינה
  • ½ כוס מים
  • 2 טיפות תמצית זהר (מומלץ !)

למלית:

  • ממרח תמרים
  • קינמון
  • אגוזים קצוצים (לא חובה)

אופן ההכנה

  • נלוש את כל המרכיבים עד לקבלת בצק רך וחלק. משאירים את הבצק למשך חצי שעה במקרר.
  • לאחר מכן מחלקים ל-8 חלקים שווים.
  • פותחים כל חלק לעלה דק ומורחים בממרח תמרים ומפזרים קינמון ואגוזים קצוצים.
  • מגלגלים לרולדה וחותכים לעוגיות. מסדרים בתבנית וכל עוגיה מורחים בביצה ושומשום.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.