Go Back
קבב עסיסי

קבב עסיסי על מקל תפו"א

במרק פטריות טעים ומושלם
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: מזל חלפון אוזנה

המצרכים

  • 1 קילו בשר טחון
  • תפוחי אדמה (גדולים)
  • 1 בצל (גדול)
  • כוסברה (קצוצה)
  • מלח
  • מעט מרק עוף
  • פלפל שחור
  • כרכום
  • מעט כמון
  • ¼ כוס שמן
  • פטריות (מקופסת שימורים)

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את הבשר, ומוסיפים אליו בצל גדול מגורד וכוסברה קצוצה. מתבלים במלח, מעט מרק עוף, פלפל שחור, כרכום, מעט כמון ורבע כוס שמן. מערבבים את הכל היטב.
  • לוקחים את התפוחי אדמה גדולים וחותכים כמו צ'יפס לא עבה מדי.
  • לוקחים מהבשר כדור ומלבישים בקצה של המקל תפו"א ומהדקים בקצוות.
  • בסיר רחב מטגנים את הבצל, ואז מוסיפים כוס וחצי מים. בכוס שמים מרק עוף, כורכום ופלפל שחור ומערבבים היטב ושופכים על הבצל.
  • מערבבים ומסדרים את הקבבונים ובאמצע שמים פטריות קטנות שלמות.
  • מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך. לא לשחק עם כף מדי פעם אפשר עם הידיים לנענע את הסיר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.