בקערה שמים את הבשר, ומוסיפים אליו בצל גדול מגורד וכוסברה קצוצה. מתבלים במלח, מעט מרק עוף, פלפל שחור, כרכום, מעט כמון ורבע כוס שמן. מערבבים את הכל היטב.
לוקחים את התפוחי אדמה גדולים וחותכים כמו צ'יפס לא עבה מדי.
לוקחים מהבשר כדור ומלבישים בקצה של המקל תפו"א ומהדקים בקצוות.
בסיר רחב מטגנים את הבצל, ואז מוסיפים כוס וחצי מים. בכוס שמים מרק עוף, כורכום ופלפל שחור ומערבבים היטב ושופכים על הבצל.
מערבבים ומסדרים את הקבבונים ובאמצע שמים פטריות קטנות שלמות.
מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך. לא לשחק עם כף מדי פעם אפשר עם הידיים לנענע את הסיר.