Go Back
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד פרווה עם חלב קוקוס

עסיסיות מטריפה עם טעם עשיר
ציון 4.64 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: תקווה משה

ציוד

תבנית 28
Advertisements

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 1 ¼ כוס סוכר
  • 200 גרם שוקולד מריר (קצוץ דק)
  • 1 ¾ כוס קמח תופח
  • ½ כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ¾ כוס קקאו
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס חלב קוקוס

לציפוי:

  • ½ כוס חלב קוקוס
  • 100 גרם שוקולד מריר
Advertisements

אופן ההכנה

  • מקציפים במיקסר את הביצים שלמות עם הסוכר למשך 6-8 דקות עד שמקבלים קרם תפוח.
  • מוסיפים את השמן ומאטים את מהירות המיקסר ואז מוסיפים את היבשים עם חלב הקוקוס לסירוגין.
  • מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה למרכז התנור שחומם מראש ל-160 מעלות עד שמוכנה.
  • להכנת הציפוי - מחממים במיקרו למשך דקה את כוס חלב הקוקוס. לאחר מכן מוציאים ומוסיפים את השוקולד מריר ומערבבים עד שמקבלים קרם חלק ומבריק.
  • מוזגים את הציפוי כשהוא חם על העוגה הקרה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.