בקערה ראשונה - את החלבונים מקציפים עם הסוכר (את הסוכר להוסיף בהדרגה) עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
בקערה שניה נפרדת - מקציפים יחד את החמאה, חלמונים, תמצית וניל, קמח ,מיץ התפוזים, אגוזים, אבקת אפיה ושוקולד צ'יפס. מקציפים עד לבלילה אחידה.
בעזרת מרית או כף לוקחים מקצף החלבונים ומוסיפים לקערת החלמונים, לא בבת אחת. מערבבים בעדינות בכל הוספה, עד להטמעה ואיחוד. להימנע מערבוב יתר.
לצקת לתבנית עם נייר אפיה בתחתית התבנית, ומשמנים מעט רק את הדפנות. אפשר גם בלי נייר אפיה ורק לשמן את כל התבנית.
מכניסים לאפייה רגילה קו עליון תחתון, בחום של 175 מעלות למשך כ-40 דקות.
אפשר במקום אבקת סוכר לצפות בשוקולד