Go Back
עוגת תפוחים

עוגת תפוחים מושלמת בהכנה קלה

מרקם חלומי עם טעמים עשירים
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: ליל בן דוד בדש

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית 24

המצרכים

לתפוחים:

  • 5-6 תפוחים (חתוכים לקוביות ואפשר גם לפרוסות)
  • 1 כפית קינמון (גדושה)
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1 כף סוכר חום

לעוגה:

  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר לבן
  • ½ כוס סוכר חום
  • ½ כוס מים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כפית אבקת סודה לשתיה
  • 2 ¼ כוסות קמח

אופן ההכנה

  • חותכים את התפוחים לקוביות או פרוסות דקות ושמים בקערה. על התפוחים שמים שים כפית גדושה קינמון, 2 כפות סוכר לבן , כף סוכר חום ומערבבים היטב.
  • את כל המצרכים לעוגה מערבבים יחד היטב עד שמגיעים למרקם חלק ללא גושים.
  • מוסיפים את התפוחים שהכנו עם הסוכר והקינמון , משמנים את התבנית ושופכים את הבלילה לתבנית, ואפשר לסדר מעל תפוחים פרוסים דק.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 מעלות בערך חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש.
  • לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.