Go Back
פאי שוקולד

פאי שוקולד נמס בפה

מרקם עשיר עם טעם מענג
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: ליל בן דוד בדש

ציוד

תבנית 36X24

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 1 ביצה (L)
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כוס שמן
  • 3 כפות סוכר

לשוקולד:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מים
  • 2 כפות קקאו (גדושות)
  • 4 ביצים

אופן ההכנה

  • להכנת הבסיס - מערבבים ביד או במיקסר, ואז משטחים בתבנית מומלץ על נייר אפיה ומהדקים היטב בגובה אחיד , שומרים קצת מהבצק בצד.
  • להכנת שכבת השוקולד - מחממים את כל התערובת חוץ מהביצים במיקרו (אפשר גם בסיר), אחרי שהכל נמס מערבבים היטב ומוסיפים פנימה 4 ביצים שלמות במהירות ומערבבים.
  • שופכים מעל הבצק שבתבנית ומעליו מפוררים את הבצק הנותר ששמרנו מקודם.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 50 דקות אפיה רגילה.
  • נותנים לזה להצטנן ואז חותכים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.