להכנת הבסיס - מערבבים ביד או במיקסר, ואז משטחים בתבנית מומלץ על נייר אפיה ומהדקים היטב בגובה אחיד , שומרים קצת מהבצק בצד.
להכנת שכבת השוקולד - מחממים את כל התערובת חוץ מהביצים במיקרו (אפשר גם בסיר), אחרי שהכל נמס מערבבים היטב ומוסיפים פנימה 4 ביצים שלמות במהירות ומערבבים.
שופכים מעל הבצק שבתבנית ומעליו מפוררים את הבצק הנותר ששמרנו מקודם.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 50 דקות אפיה רגילה.
נותנים לזה להצטנן ואז חותכים.