לשכבת הבסיס - מחממים מעט את הנוטלה ומערבבים יחד עם השבבי פייטה והוופל בלגי, ממיסים את החמאה ומערבבים פנימה. משטחים על גבי התבנית ומהדקים טוב טוב לתחתית
להכנת שכבת שוקולד - מרתיחים את השמנת, שמים פנימה את ממרח הנוטלה ומערבבים היטב עד שהוא נמס ואז שופכים על גבי שכבת הבסיס.
מכניסים להקפאה למשך 10 דקות להתייצבות השוקולד.
לאחר שהקרם מתייצב בהקפאה, מפזרים את אגוזי הלוז על גבי השוקולד ונועצים אותם טיפה בתוך קרם השוקולד
להכנת שכבת המוס - מרתיחים 250 גרם שמנת (שימו לב, לא את כל כמות השמנת במתכון) ואז ממיסים את הנוטלה פנימה, שמים שעה במקפיא או עד שהקרם קר מאוד ואז שמים במיקסר
מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים עד למוס יציב מאוד ( להיזהר מהקצפת יתר). לאחר מכן שופכים על גבי אגוזי הלוז.
מכניסים למקפיא להתייצבות למשך 10 דקות בערך.
להכנת הציפוי - מרתיחים את השמנת ואז ממיסים פנימה את השוקולד מריר וחלב, לאחר שהוא נמס מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים ושופכים על גבי המוס.
שומרים את העוגה בהקפאה.