Go Back
קציצות ירק

קציצות ירק קריספיות בטעם נדיר

חווית אכילה מענגת ועשירה
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: גילה גילה

המצרכים

  • 2 תפו"א אדום
  • 1 קישוא
  • 1 גזר גדול
  • 1 בטטה
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בצל
  • פלפל לבן
  • כורכום
  • אבקת מרק
  • ½ כוס פירורי לחם (לא שמה קמח)
  • 4 ביצים (להתחיל ב-4 ביצים ולראות כמה נכנס)

אופן ההכנה

  • מגרדים את הקישוא, תפו"א, גזר, בטטה ובצל במגרדת ידנית. (גס בפומפיה)
  • בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מטגנים במחבת עם שמן, עד להזהבה משני הצדדים.
  • אחרי טיגון שמים במסננת להורדת עודפי השמן (אפשר גם נייר סופג אבל עדיף במסננת כדי שתישאר קריספית).

הערות וטיפים

טיפ: להתחיל עם 4 ביצים ולראות איך המרקם יוצא.
הבדיקה היא ליצור קציצה, ואם הכול אחיד ולא מתפורר סימן שאין צורך בעוד ביצים,  ואם לא אז להוסיף עוד ביצה. 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.