Go Back
חביתה בלחם

חביתה בלחם משגעת וטעימה

הכנה קלה עם חווית טעמים מענגת
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • ¼ כוס שמן (לטוסט הכי קריספי, אפשר גם פחות )
  • 2 ביצים
  • מלח (לפי הטעם)
  • 2 פרוסות לחם
  • 2 פרוסות גבינה צהובה
  • ½ אבוקדו (פרוס לצורת ירח)
  • גבינה מלוחה (לא חובה)
  • 1 עגבנייה (לא חובה)

אופן ההכנה

  • לוקחים מחבת רחבה עם רבע כוס שמן.
  • מערבבים 2 ביצים עם מלח, וכשהשמן חם שופכים את הביצים. נותנים לחביתה להתבשל קצת בצד אחד.
  • מניחים 2 פרוסות לחם והופכים מיד. מניחים מעל 2 פרוסות גבינה צהובה עם חצי אבוקדו פרוס. אפשר גם להוסיף גבינה מלוחה או עגבניות או מה שבא.
  • סוגרים את שולי החביתה כמו מעטפה, ומקפלים לחצי כך שפרוסת הלחם תהיה מעל לפרוסת הלחם השנייה, וכך הגבינה תימס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.