מערבבים את הקמח עם השמרים וסוכר. מוסיפים את השמן וכוס מים ומתחילים ללוש כמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את המלח ואת המים ונלוש לעוד כ-6 דקות.
הבצק צריך להיות מעט דביק. הופכים לכדור בקערה עם הידיים ומורחים מעל 2 כפות שמן, וגם בצידי הקערה.
מכסים בשקית ושמים להתפחה עד להכפלת הנפח. לאחר מכן מורידים נפח ומתפיחים עוד 20 דקות.
משמנים מעט את השיש, ומורידים את הבצק ומחלקים אותו ל - 12 -14 חלקים, תלוי בגודל הרצוי.
נלוש לכדורים חלקים ואז מחכים 10 דקות.
מתחילים מהכדור הראשון - מרדדים את הבצק למלבן. מקפלים מהצדדים ואז מגלגלים לרולדה הדוקה.
שמים בתבנית על נייר אפיה במעט מרווחים. על התפר. מתפיחים לעוד 20 דקות.
מברישים בעדינות בביצה מהולה במים, ומכניסים לאפייה בטורבו בתנור שחומם ל-190 מעלות עד שמוכנות.