להכנת התחתית - נערבב את כל החומרים לתחתית יחדיו ואז נסדר בתבנית גודל 26.
נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות עד להזהבה.
להכנת המלית - מקציפים 2 חבילות של שמנת להקצפת עם החלב, סוכר וניל, 2 כפות פודינג וניל וכף נס קפה. נקציף עד לקבלת קצף יציב.
מורחים את הקרם על התחתית שאפינו מקודם.
להכנת שכבה אחרונה - מקציפים 4 חלבונים עם ¾ כוס סוכר עד לקבלת קצף קשה.
מורחים את הקצף בצורה אחידה על נייר אפייה שאותו מסמנים בעיגול בגודל התבנית שלנו.
אופים על 100 מעלות חום למשך שעה עד שעה ורבע.
מניחים את השכבה מעל לקרם, ומקשטים מעל עם איזה סירופ שאוהבים.