נכין ראש עיסה בשביל לוודא שהשמרים עובדים עם קצת מים קמח וסוכר. לאחר שנוודא שהם עובדים, נוסיף את הקמח, ביצה, כל הסוכר ונערבב.
נוסיף קמח בכמות המדויקת של המתכון, לא לפחד שהעיסה תהיה דביקה.
אחרי 10 דקות לישה בערך, ולאחר שקיבלנו בצק אחיד, נוסיף מלח וחמאה מרוככת עד התאחדות החמאה עם הבצק.
נעביר את הבצק למשטח נקי לסיום לישה ונעביר את הבצק לנוח במשך שעה.
הבצק כמעט מוכן. נעצב לצורת נקניק ונעצב את הכדורים בגודל הרצוי (במתכון הזה 100 גרם).
נשים להתפחה נוספת של שעה. לאחר מכן נמרח ביצה עם טיפה חלב (או מים) בעדינות, ונפזר שומשום מעל.
נכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 15 דקות ואז עוד 5 דקות על 200 מעלות.