מתחילים עם הסירופ - מביאים לרתיחה את כל החומרים יחד ואז מקררים.
כעת מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים את החלמונים עם הסוכר וניל, שמן ורום. לאחר מכן מנמיכים למהירות הכי נמוכה ומוסיפים קמח, אבקת אפיה וסולת לערבוב קל.
משמנים תבניות מאפינס וממלאים כמעט עד הסוף.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 25 דקות בערך.
מוציאים ומקררים מעט ואז מחלצים.
מעבירים אותם למגש ועם כף שופכים כ-3 כפות סירופ על כל אחת. אם נשאר סירופ במגש לא לדאוג זה נספג.
מקציפים את השמנת עד למרקם יציב ומזלפים מעל הסברינה. אפשר לשים כפית קונפיטורה שאוהבים, תות או פירות יער.