מחממים תנור ל-175 מעלות.
להכנת הבסיס - מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף רך אך יציב.
מוסיפים את החלמונים בתנועות עטיפה, ומוסיפים את האינסטסט פודינג שוקולד בתנועות עטיפה.
בתבנית תנור מניחים נייר אפייה משומן, ושופכים פנימה את הבלילה ומשטחים. מכניסים לאפייה של 20 דקות בערך עד שקיסם הננעץ ברולדה יוצא יבש לחלוטין.
ניקח נייר אפייה חדש ונשמן אותו, ונרים את הרולדה החמה בזהירות עיחד עם נייר האפייה ונהפוך על גבי הנייר החדש. נסיר את הנייר העליון (הנייר הישן) ונגלגל את הרולדה יחד עם נייר האפייה החדש.
נעטוף במגבת ונניח בצד לצינון מוחלט.
למילוי קרם וניל שוקו - בקערה מקציפים למרקם של לבן את השמנת, חלב וסוכר.
מחלקים את הבלילה ל-2 קערות באופן שווה. בקערה ראשונה שופכים את האינסטנט פודינג וניל ומקציפים. בקערה השניה את האינסטנט פודינג שוקולד ומקציפים.
נשים את כל אחד מהקרמים בשקית זילוף עם צנטר עגור ומזלפים בשורות לאורך הרולדה שורה וניל ושורה מוקה, עד שכל הרולדה מכוסה בפסים של שוקו וניל.
מגלגלים את הרולדה.
לציפוי - מרתיחים את השמנת ושוברים פנימה את השוקולד. משהים 2 דקות ואז מערבבים עד המסה מלאה. שופכים מעל לרולדה.
מכניסים את הרולדה למקפיא למשך 3 שעות. לאחר מכן חותכים את הדפנות למראה הנקודות.
ניתן להעביר למקרר או לשמור בהקפאה.