מחממים תנור ל-170 מעלות
ממיסים את השוקולד במיקרו, ואז ממיסים את הנטורינה או חמאה במיקרו. מערבבים יחד ומניחים בצד לצינון.
בקערה שמים את הביצים והחלמון עם הסוכר וקורט מלח ומקציפים במהירות גבוהה למשך 5 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים פנימה בתנועות עטיפה את תערובת השוקולד ונטורינה/חמאה, ואז את הקורנפלור.
שופכים לתוך תבנית שקעים או קאפקייקס.
שמים בכל אחד 2 קוביות של שוקולד קינדר, ומטביעים פנימה שכל הבלילה תכסה את השוקולד.
אופים למשך 7 דקות בערך עד שהפונדנט מתייצב מעט בצדדים אך עדיין רוטט באמצע.
לגנאש שוקולד לבן - מרתיחים את השמנת ומוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים היטב עד להמסה.
חוזרים על אותה הפעולה גם עם הגנאש שוקולד מריר. שופכים מעל הפונדנט החם.