מערבבים יחד את כל חומרי בצק עוגיית האלפחורס.
בתבנית רינג - משמנים את הרינג. מרדדים על גבי נייר האפייה את הבצק וקורצים לגודל הרינג, את שאריות הבצק שנחתכו בצדדים נשים על גבי הבצק ומאחדים עם כף הפוכה.
בתבנית קפיץ - משמנים את התבנית. מהדקים את הבצק לתחתית בצורה אחידה.
להכנת בראוניז - ממיסים את החמאה ושוקולד במיקרו או על בן מארי.
מוסיפים את הקוקוס והסוכר ומערבבים, לאחר מכן מוסיפים את הביצים אחת אחת ואז את הקורנפלור, תמצית הוניל וקורט המלח.
שופכים על גבי תחתית בצק האלפחורס, ואופים כ-25 דקות עד שהבראוניז יציב וטיפה רוטט באמצע.
שמים בשקית זילוף את ריבת החלב ומזלפים טיפות גדולות על גבי הבראוניז החם שיצא מהתנור. להיזהר לא להכוות.
מצננים לחלוטין ושומרים בקירור