בקערה שמים את הביצים וסוכר וטורפים כדקה עם מטרפה. מוסיפים שוקולית וקקאו ומערבבים ואז מוסיפים את השמן, קמח, קורנפלור, אבקת אפייה וסוכר וניל ומערבבים היטב ולבסוף מוסיפים את המים הרותחים.
מאוד חשוב להכין את העוגה לפי השלבים האלו כשהמים הרותחים נכנסים אחרונים לבלילת העוגה. אם שמים לפני הבלילה תהיה דלילה מידי ועלולים להיווצר גושים של קמח וקקאו שיהיה לכם קשה להשתלט עליהם.
שופכים לתבנית המתאימה למיקרוגל (סיליקון זכוכית ואפשר גם קרטון) ואופים למשך 6 דקות בלבד! מוציאים מהמיקרו ומיד מכינים את גנאש השוקולד.
בקערה קטנה שופכים את השמנת ומחממים במיקרו עד לרתיחה ואז לשבור פנימה את השוקולד ומערבבים היטב עד להמסה מלאה ושופכים מעל העוגה החמה.
אפשר גם לאפות בתנור בחום של 175 מעלות למשך 25-30 דקות בערך, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.