נחמם תנור מראש ל-175 מעלות.
בקערה לשים את הביצים עם הסוכר ותמצית וניל, ונטרוף במטרפה למשך חצי דקה.
מוסיפים את השמן וריוויון ומערבבים, ואז מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה, ומערבבים היטב.
מוסיפים לבסוף את המים ונערבב עד להטמעת כל החומרים יחד. נשפוך חצי מהכמות לתבנית אינגליג קייק משומנת.
מוסיפים ליתרה שיש בקערה את הקאאו והסוכר ומערבבים. שופכים במפוזר מעל התערובת הלבנה שבתבנית ונבצע ערבוב שיפוד 3 או 4 פעמים לקבלת מראה שיש.
נאפה כחצי שעה עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש. להיזהר מאפיית יתר.