נחמם תנור ל-175 מעלות מראש.
נמיס את הנטורינה ונשפוך לקערה גדולה. נוסיף אליה את הסוכר וסוכר וניל ונערבב. לאחר מכן נוסיף גרד לימון, מיץ לימון והביצה ונערבב שוב.
נוסיף כעת את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת אפיה וללוש טוב טוב עד לבצק אחיד.
בקערה קטנה נשים את אבקת הסוכר. ניצור כדורים מהבצק בעובי 2 ס"מ ונגלגל באבקת סוכר ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של בערך 2 ס"מ אחד מהשני.
נאפה כ-10 דקות עד שהעוגיות מתבקעות והתחתית שלהן משחימה מעט - פשוט נרים את העוגיה בעזרת מזלג או תרבד ונסתכל למטה אם היא השחימה - הצד העליון של העוגיה לא ישחים.