מקציפים 7 חלבונים עם קורט מלח עד לקבלת קצפת יציבה, לאחר מכן מוסיפים חצי כוס סוכר וממשיכים להקציף.
מערבבים היטב בקערה את שאר החומרים, עד שלא יהיו גושים.
מוסיפים ⅓ מהקצפת לקערה ומערבבים היטב. לאחר מכן, שופכים את הבלילה מהקערה לקצפת ומערבבים בצורת מעטפת.
מורחים סיר ג'חנון / תבנית עם גובה עם חמאה או מחמאה, מרפדים בנייר פרגמנט ומורחים חמאה / מחמאה גם על הנייר פרגמנט.
מניחים את הסיר בתוך תבנית עם מים ואופים למשך חצי שעה ב-180 מעלות ולאחר מכן חצי שעה ב-150 מעלות.
משאירים את התבנית בתנור לפחות שעתיים.