Go Back
עוגת גבינה

מתכון עוגת גבינה מוצלחת וטעימה

מרקם גבינתי עם טעם עשיר במיוחד
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: עטרה ז'ורנו

ציוד

סיר ג'חנון / תבנית עם גובה

המצרכים

  • 7 ביצים
  • קורט מלח
  • ½ כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ אינסטנט פודינג וניל
  • 5 כפות קורנפלור
  • 750 גרם גבינה לבנה (5%)
  • 1 שמנת חמוצה

אופן ההכנה

  • מקציפים 7 חלבונים עם קורט מלח עד לקבלת קצפת יציבה, לאחר מכן מוסיפים חצי כוס סוכר וממשיכים להקציף.
  • מערבבים היטב בקערה את שאר החומרים, עד שלא יהיו גושים.
  • מוסיפים ⅓ מהקצפת לקערה ומערבבים היטב. לאחר מכן, שופכים את הבלילה מהקערה לקצפת ומערבבים בצורת מעטפת.
  • מורחים סיר ג'חנון / תבנית עם גובה עם חמאה או מחמאה, מרפדים בנייר פרגמנט ומורחים חמאה / מחמאה גם על הנייר פרגמנט.
  • מניחים את הסיר בתוך תבנית עם מים ואופים למשך חצי שעה ב-180 מעלות ולאחר מכן חצי שעה ב-150 מעלות.
  • משאירים את התבנית בתנור לפחות שעתיים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.