במיקסר עם וו גיטרה נעבד יחד את החמאה עם אבקת סוכר, ואז נוסיף את החלמונים אחד אחד.
נוסיף גרידת לימון, קורנפלור, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. נעבד עד לקבלת בצק אחיד.
נחמם תנור ל-180 מעלות. נרדד את הבצק על נייר אפייה מקומח בקורנפלור ונקרוץ 2 עיגולים בצורה של גודל התבנית.
נניח על תבנית עם נייר אפייה, ונאפה עד ל-10 דקות ולא יותר! בנתיים בשאר הבצק עושים עוגיות.
העוגיות צריכות להיות תפוחות מעט, מכניסים אותם לאפייה של 5 דקות ולא יותר, עד שמתחילות להזהיב ולהיסדק קלות. הצבע שלהן צריך להיות בהיר.
נצנן לחלוטין וניצור עוגיות סנדוויץ שנמלא ריבת חלב ונגלגל בקוקוס.
להרכבת העוגה - נניח על תבנית עיגול אחד של בצק, נמרח עליו ריבת חלב, ועל הריבת חלב שכבת קצפת ואז שוב עיגול בצק, ואחרי זאת ריבת חלב ואז קצפת, גם מסביב לעוגה עצמה.
ניתן לקשט עם עוגיות מעל או קוקוס או ריבת חלב, איך שאוהבים.