Go Back
רולדת כדורי שוקולד

רולדת כדורי שוקולד בטעם נדיר

מרקם חלומי עם ביס עשיר ומענג
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: אורית חדידה

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 500 גרם פתי בר
  • 1 גביע שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • ½ כוס חלב
  • 50 גרם חמאה
  • ½ כוס סוכר
  • 3 כפות קקאו
  • מעט רום
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • קוקוס לקישוט (או סוכריות חומות או סוכריות צבעוניות)

אופן ההכנה

  • נטחן גס במעבד מזון את הפתי בר ונעביר את הפירורים לקערה.
  • בסיר נרתיח על האש את כל שאר החומרים למעט הקוקוס, תוך כדי ערבוב למניעת גושים.
  • כשהתערובת חמה נשפוך על הפתי בר ונערבב היטב לאיחוד. נצנן חצי שעה במקרר.
  • אחרי חצי שעה במקרר, ניצור כדורים בידיים מעט רטובות ונגלגל בקוקוס. ניתן לעשות גם בצורת רולדה על ידי יצירת מלבן עם הידיים והשיש.
  • שומרים במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.