Go Back
סלט בורגול

סלט בורגול מענג ומרענן

טעמים עשירים בהכנה קלה
ציון 4.45 על ידי 56 דירוגים

המצרכים

  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • 1 כוס בורגול
  • ¼ צרור כוסברה
  • ¼ צרור נענע
  • 3 בצלים ירוקים (אפשר גם בצל סגול)
  • 3 עלי סלרי
  • חופן חמוציות
  • 1 עגבניה
  • חופן צנוברים קלויים (או אגוזים)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 לימון (סחוט)
  • מלח (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • קוצצים את הפטרוזיליה, כוסברה, נענע דק וקוצצים גם את שאר הירק.
  • משרים את כוס הבורגול למשך שעה בערך במי ברז.
  • לקערה מוסיפים את כל הירק הקצוץ ומוסיפים את הבורגול ומערבבים לאיחוד.
  • מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז מוסיפים את השמן זית ולימון.
  • מוסיפים את הצנוברים או אגוזים קלויים, ואז את החמוציות.
  • בהגשה מוסיפים קוביות עגבנייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.