נערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד, ואז נוסיף את החמאה ונלוש. לאחר מכן נוסיף את החלב ונלוש את הכל יחד עד לקבלת בצק חלק. אם הבצק דביק מדי אפשר להוסיף קמח.
נרדד את הבצק על משטח מקומח למלבן בערך חצי ס"מ.
בקערה נטרוף את ה-50 גרם חמאה רכה עם שליש כוס סוכר וכפית קינמון. מערבבים את חומרים המילוי עד לאיחוד ונמרח על הבצק.
נגלגל את הבצק ונפרוס לשושנים בגודל הרצוי.
נסדר על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות בערך.
איך שיוצא מהתנור נפשר אגוזים ונזגג מהסירופ.