Go Back
אומלט ירקות

רולדת אומלט ירקות נדירה ב-2 דקות

חווית טעמים עשירה ורחבה
ציון 4 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 5 ביצים (L)
  • ½ צרור פיטרוזליה או כוסברה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • ½ שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס קמח

אפשרויות מילוי:

  • כבד קצוץ
  • תפוחי אדמה
  • גבינות וירקות
  • סביח (ועוד)

אופן ההכנה

  • מכניסים לקוצץ את כל המצרכים עד לתערובת אחידה.
  • משטחים בתבנית אפיה באופן שווה ואז מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות למשך 5 דקות בערך.
  • מכינים איזה מילוי שאוהבים ומורחים מעל. אפשר גם בלי מילוי.
  • מגלגלים את האומלט בעודו חם עם הנייר עד לצינון.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.