במיקסר או בקערה שמים 3 ורבע כוסות קמח עם כף שמרים יבשים ורבע כוס סוכר, ומערבבים ביחד.
מוסיפים 2 ביצים עם 100 גרם חמאה רכה ושליש כוס חלב וללוש ביד או במיקסר למשך 6 דקות
לאחר מכן מוסיפים רבע כפית מלח וללוש עוד 5 דקות, עד שהבצק חלק ורך ונראה דביק. לא להיבהל זה מצויין. אם לא רך מוסיפים טיפונת חלב.
מפזרים חופן קמח בדפנות הקערה ומרימים אותו ועושים כדור. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים אותו למקרר למשך שעתיים או יותר. אפשר גם לילה.
מוציאים מהמקרר ומחלקים את הבצק לשני חלקים. מפזרים קמח על משטח ועל הבצק ומרדדים חצי ראשון שהוא קר ואת החצי השני שומרים במקרר עד העבודה בו.
מכינים את מלית הגבינה על ידי ערבוב כל המרכיבים יחד.
הבצק יהיה קשה וכך צריך לעבוד איתו. פותחים לצורה מלבנית על משטח מקומח.
שמים חצי מהמלית באמצע לאורך, ובצדדים חותכים פסים לרוחב. מקפלים וסוגרים משני הצדדים שתי וערב.
מניחים בתבנית ומכסים במגבת למשך שעה. לאחר מכן מורחים עם ביצה עם כפית חלב
מכניסים לאפייה רגילה בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות 35 דקות אפיה, מוציאים כשהבצק זהוב ולא שחום
מכינים מי סוכר - חצי כוס סוכר עם רבע כוס מים לבשל 6 דקות על הגז ומברישים את הגביניות שיוצאות מהתנור.