מקציפים 2 שמנת מתוקה עם הפודינג וניל וכוס חצי חלב, עד לקבלת קצף יציב.
לאחר מכן מוסיפים את הגבינה הלבנה בצורת עטיפה עם לקקן עד לאיחוד.
מכינים קערה עם חלב וטיפה נס קפה, ומרכיבים את העוגה - טובלים שכבה של פתי בר רגילים ומסדרים בתבנית, מוסיפים מעל שכבה מהקרם, ואז עוד שכבה של פתי בר חום טבולים. וכך ממשיכים ומסיימים עם שכבה אחרונה של קרם. סה"כ 3 שכבות.
מכניסים למקפיא למשך שעה.
מכינים את הגנאש - מרתיחים על הגז א השמנת מתוקה ושוברים בפנים את השוקולד ומערבבים לאיחוד.
שופכים את הגנאש בעדינות מעל לעוגה. שמים במקרר להתייצבות.