מפוררים את הפתי בר עם 150 גר חמאה ומערבבים טוב יחד, ואז משטחים על תבנית חד פעמי.
מערבבים בקערה 2 שמנת מתוקה עם פודינג וניל , חצי כוס חלב, ושתי כפות אבקת סוכר. מערבבים היטב במיקסר עד לקרם חלק ויציב. מוסיפים 500 גרם גבינה לבנה ומערבבים בתנועות קיפול.
לאחר מכן לוקחים שקית של ג'לטין וממיסים עם חצי כוס מים פושרים בקערה מערבבים טוב טוב ואז ממתינים כחצי שעה למנוחה.
לאחר מכן מוסיפים לתערובת הגבינה ומערבבים טוב הכל יחד ושופכים על הביסקוויטים בתבנית.
מלמעלה אפשר לקשט במה שאוהבים. אפשר לגרד שוקולד, למרוח ריבת אוכמניות, וכל מה שמתחשק.
שמים להתייצבות לילה במקרר.