נחמם מעט שמן במחבת גדולה ורחבה ונכניס לתוכה את העצמות ואת קוביות הבשר. נטגן יחד עד שהבשר נסגר ומשנה את צבעו.
את הבשר והעצמות המטוגנים נעביר לסיר (חשמלי או רגיל) ומעליהם נניח את השעועית המושרית, את תפוחי האדמה המגורדים וחתוכים, ואת שיני השום.
בקערה נערבב 1 ליטר מים (מתוך ה-4) עם העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, אבקת המרק והתבלינים, ונעביר לסיר.
נוסיף את יתרת המים, עוד כף אחת של שמן ונבחש קלות. (זה השלב בו מומלץ לטעום את הנוזלים ולהוסיף מעט מלח אם חסר)
בסיר חשמלי - נבשל שעה על חום גבוה ולאחר מכן 12 שעות על חום נמוך.
בסיר רגיל על הגז - נביא לרתיחה ונעביר לאש בינונית / נמוכה למשך ארבע שעות לפחות עד שהבשר מתרכך.