בסיר עם מעט שמן מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה יפה.
מוסיפים קוביות מ-6 גזרים, 3 קישואים, 3 תפוחי אדמה, 3 גבעולי סלרי וחופן כוסברה קצוצה.
ממלאים במים מהסיר שבושלו בו הקציצות, ומוסיפים מים רותחים אם חסר.
מתבלים בכף אבקת מרק, מלח לפי הטעם, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור גרוס.
כשהמרק רותח , מוסיפים את קציצות חזה העוף שהכנו. מבשלים כשעה על להבה נמוכה.
מגישים עם אורז. למרק אפשר גם להוסיף כמה קובה אורז שמבשלים אותם עם חיטה חמין לשבת או במרק עם סלק אדום וסלק ירוק.