Go Back
פסטה תירס

פסטה תירס טעימה ומטורפת

רכות מדהימה עם רוטב נדיר
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: Shirsfood.co.il

המצרכים

  • 340 גרם שימורי תירס (לפני סינון)
  • 400 גרם פסטה
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 10 גרם חמאה
  • ½ כפית צ'ילי חריף
  • מלח
  • פרמז'ן
  • 2 כפות שמנת מתוקה

לקישוט:

  • צ'ילי חריף
  • פרמז'ן

אופן ההכנה

  • בבלנדר שמים את התירס מסונן ממים ומוסיפים כוס מים, ואז מערבלים את הכל עד שהכל באמת נטחן עד הסוף
  • במחבת שמים שמן זית, חמאה ושום כתוש, ומערבבים את הכל וכשהשום מוכן מוסיפים את הרוטב.
  • מערבבים היטב, ואז מנמיכים את האש לאש בינונית ומוסיפים את הצ'ילי חריף, מלח פרמז'ן (לא חובה ) ושמנת מתוקה.
  • לאחר 4 דקות ערבוב מוסיפים את הפסטה המבושלת. מעבירים לצלחת ומוסיפים צ'ילי חריף ופרמז'ן מעל.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 תמונות אופן הכנה:
פסטה תירס פסטה תירס פסטה תירס פסטה תירס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.