להכנת קרם שוקולד מריר - נמיס במיקרוגל ¾ כוס ( 180 מ"ל) מכמות השמנת להקצפה יחד עם שוקולד מריר קצוץ, קפה מגורען וקורט מלח ונערבב לתערובת חלקה. נכסה ונעביר לקירור למשך 5-6 שעות, רצוי כל הלילה..
לקרם שוקולד לבן - נמיס במיקרוגל בקערה נפרדת את ¾ כוס (180 מ"ל) מכמות השמנת להקצפה יחד עם שוקולד לבן קצוץ, חמאה, תמצית וניל וקורט מלח ונערבב לתערובת חלקה. נכסה ונעביר לקירור למשך 5-6 שעות ורצוי כל הלילה.
לעוגת כדורי שוקולד - נכניס את הביסקוויטים לשקית ניילון, נקשור את השקית ונרסק את הביסקוויטים בעזרת מערוך לפירורים גסים.
מקפידים לא לרסק אותם יתר על המידה על מנת שישארו חתיכות יפות של ביסקוויט בתחתית העוגה.
נעביר את שברי ביסקוויטים לקערה בינונית או גדולה.
בקערה אחרת חסין למיקרוגל או על בין מארי, שמים את השוקולד המריר עם חלב וחמאה, ונוסיף תמצית וניל, קקאו מנופה וקורט מלח. נערבב לתערובת חלקה, נצנן מעט.
נשפוך על הביסקוויטים אשר בקערה ונערבב.
נשטח את התערובת בתחתית תבנית 24 ס"מ עם תחתית מרופדת בנייר אפיה ודפנות מרופדות בשקף. נכסה ונשמור במקרר עד להרכבה.
להרכבת העוגה - נעביר את הקרם שוקולד המריר הקר לקערת המיקסר החשמלי עם וו הקצפה, ונקציף קצרות עד שהקרם מתרכך מעט. לאחר מכן נוסיף בהדרגה את יתרת הכוס ושליש ( 320 מ"ל ) שמנת להקצפה ונקציף היטב עד לקבלת קרם יציב.
נשטח את הקרם על תחתית כדורי השוקולד.
ופה הטוויסט החדש - נסדר על הקרם בדפנות של העוגה נצמיד בשקף חצאי פררו רושה (לא חובה אך משדרג את העוגה בנראות שלה
נשטוף ונייבש את קערת המערבל ואת וו ההקצפה, ונעביר את קרם שוקולד הלבן הקר ונקציף קצרות כך שהקרם מתרכך.
נוסיף בהדרגה את את יתרת כוס ושליש ( 320 מ"ל ) שמנת להקצפה ואת האינסטנט פודינג ונקציף היטב עד לקבלת קרם יציב.
נשטח את הקרם הלבן על הקרם השוקולד המריר. נעביר את העוגה להקפאה במשך הלילה.
לציפוי העוגה - בסיר קטן או במיקרוגל נמיס את חומרי הציפוי ונערבב לתערובת חלקה.
נוסיף כפית שמן קנולה כדי לקבל ברק, ונצנן מעט.
נסיר את העוגה הקפואה מהתבנית, נקלף את השקף ולצקת את הציפוי מעל כך שיטפטף מעט מהצדדים.
נפשיר את העוגה במקרר למשך כ - 5 שעות ואז מגישים.