מקפיאים את הכרוב לפני הכנה למשל פחות 24 שעות.
מוציאים את הכרוב מהקפאה ומפשירים עד שנהיה רך ומופשר. לאחר מכן מפרקים את העלים אחד אחד ושוטפים.
להכנת המילוי - משרים את האורז הקצת מים חמים ואז מסננים.
מוסיפים סלרי קצוץ דק, פטרוזיליה קצוצה, עגבניות קלופות וקצוצות דק, והבצלים מטוגנים עם השמן.
מתבלים במלח, פלפל, לימון, ומערבבים לאיחוד.
ממלאים את העלים ומסדרים יפה בסיר.
מכינים רוטב על ידי ערבוב כל המרכיבים לרוטב ביחד לאחידות, ושופכים מעל בסיר באופן אחיד.
מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים בערך 50 דקות עד לריכוך.