Go Back
מגולגלות תמרים ואגוזים

מגולגלות תמרים ואגוזים מקמח כוסמין

מרקם פריך בטירוף בטעם מושלם
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: תמי קלימי

המצרכים

  • 1 נטורינה (200 גרם)
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כוס תפוזים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 5 כוסות קמח כוסמין לבן
  • 1 שקית אבקת אפיה

למילוי:

  • ממרח תמרים
  • אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

  • ללוש את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד. לשים את כל הנוזלים בהתחלה ואחר כך להוסיף את הקמח.
  • עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לקירורי למשך חצי שעה במקרר.
  • מרדדים על משטח מקומח מעט, ומורחים ממרח תמרים ומפזרים מעל אגוזים קצוצים.
  • מגלגלים לרולדה וחותכים חריצים לא עד הסוף.
  • מחממים תנור מראש, ומכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות במצב טורבו.

הערות וטיפים

תמונות אופן הכנה:מגולגלות תמרים ואגוזים מגולגלות תמרים ואגוזים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.