Go Back
פלפלים ממולאים בבשר הכנה 2 (1)

פלפלים ממולאים בבשר בחריפות משגעת

במעטפת בצק פריך וזהוב
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: צחית חמו

המצרכים

  • בצק פילאס טורקי מופשר (או בצק עלים מרודד דק)
  • פלפלים חריפים (או פלפלונים מתוקים)
  • מעט שמן קנולה
  • 1 בצל (גדול קצוץ דק)
  • ½ ק"ג בשר בקר טחון
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כף אבקת מרק (בטעם עוף, לטבעוניים לוותר)
  • ¼ כפית בהרט
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 שיני שום כתושות
  • קמצוץ מלח

אופן ההכנה

  • בסיר רחב שמים מעט שמן קנולה, ולאדות מעט בצל גדול קצוץ דק.
  • מוסיפים את הבשר בקר טחון ובוחשים תוך כדי טיגון ומפוררים בעזרת מזלג למשך 5 דקות.
  • מוסיפים פלפל שחור, אבקת מרק בטעם עוף, בהרט, פפריקה מתוקה, שני שיני שום כתושות וקמצוץ מלח.
  • בוחשים היטב ומתקנים תיבולים וטעמים.
  • חורצים חתך לאורך הפלפל ומוציאים בזהירות את הגרעינים. שוטפים היטב ומייבשים.
  • בעזרת כפית ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר וחותכים לרצועות דקות (1.5 ס"מ) מהבצק המופשר.
  • מלפפים את הפלפלים מהחלק הצר לכיוון הגבעול. מורחים ביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום רגיל (אפשר גם מעט שומשום שחור).
  • מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות עד להשחמה.

הערות וטיפים

תמונות אופן הכנה:
פלפלים ממולאים בבשר הכנה 2 (1) פלפלים ממולאים בבשר הכנה 2 (1)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.