בסיר רחב שמים מעט שמן קנולה, ולאדות מעט בצל גדול קצוץ דק.
מוסיפים את הבשר בקר טחון ובוחשים תוך כדי טיגון ומפוררים בעזרת מזלג למשך 5 דקות.
מוסיפים פלפל שחור, אבקת מרק בטעם עוף, בהרט, פפריקה מתוקה, שני שיני שום כתושות וקמצוץ מלח.
בוחשים היטב ומתקנים תיבולים וטעמים.
חורצים חתך לאורך הפלפל ומוציאים בזהירות את הגרעינים. שוטפים היטב ומייבשים.
בעזרת כפית ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר וחותכים לרצועות דקות (1.5 ס"מ) מהבצק המופשר.
מלפפים את הפלפלים מהחלק הצר לכיוון הגבעול. מורחים ביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום רגיל (אפשר גם מעט שומשום שחור).
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות עד להשחמה.