מחממים תנור מראש על 180 מעלות (לא טורבו)
בקערה שמים 3 ביצים וטורפים במטרפה ידנית. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וניל, כוס סוכר, שמנת חמוצה, חצי מיכל שמנת מתוקה, ושמן, ומערבבים יחד היטב עד לאיחוד.
לאחר מכן מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים קלות, ואז מכניסים את השוקולית ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
לאחר מכן מוסיפים 50 גרם מהחלבה המפוררת ומערבבים היטב.
בתבנית משומנת שופכים את העיסה. מכניסים לאפייה למשך 40 דקות בערך, עד שקיסם יוצא יבש.
לקערה מכניסים את חצי מיכל השמנת המתוקה שנותר עם חפיסת שוקולד מריר וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות.
שופכים מעל העוגה באופן אחיד. לוקחים 100 גרם מהחלבה המפוררת ומפזרים מעל.