Go Back
עוגת לימון אוורירית

עוגת לימון אוורירית בטעם מעודן ומפנק

עסיסיות ולחות משגעת עם טעם מושלם
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: יפה זערור

המצרכים

  • 6 ביצים L (בטמפ' חדר)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ¼ כוס שמן
  • 2 לימונים (לסחוט בכוס חד"פ קרה ולהוסיף מים עד לכוס מלאה)
  • 1 כוס קמח

אופן ההכנה

  • מכינים את כל המרכיבים על השיש לפני שמתחילים.
  • מפרידים את הביצים ומקציפים 6 חלבונים לכמה שניות, ורק אז מוסיפים כוס סוכר עד לקציפה קשה.
  • מנמיכים מהירות המקיסר למינימום. מערבבים יחד את החלמונים על שקית אבקת אפייה, ואז מוסיפים לאט לאט לקציפת הביצים.
  • מוסיפים לאט את הסוכר וניל, ואז מוסיפים בכמה פעימות את השמן, ומיץ לימונים.
  • לבסוף מוסיפים כוס קמח בכמה פעמיות.
  • שופכים את הבלילה לתבנית משומנת היטב, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 45-60 דקות, תלוי בתנור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.