מכינים את כל המרכיבים על השיש לפני שמתחילים.
מפרידים את הביצים ומקציפים 6 חלבונים לכמה שניות, ורק אז מוסיפים כוס סוכר עד לקציפה קשה.
מנמיכים מהירות המקיסר למינימום. מערבבים יחד את החלמונים על שקית אבקת אפייה, ואז מוסיפים לאט לאט לקציפת הביצים.
מוסיפים לאט את הסוכר וניל, ואז מוסיפים בכמה פעימות את השמן, ומיץ לימונים.
לבסוף מוסיפים כוס קמח בכמה פעמיות.
שופכים את הבלילה לתבנית משומנת היטב, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 45-60 דקות, תלוי בתנור.