מערבבים את כל חומרי התחתית יחד ושמים בתבנית עם נייר אפיה ומהדקים
מחממים תנור ל-150 מעלות ומכניסים את התחתית לאפייה למשך 10 דקות בערך. את תבנית העוגה להניח בתנור על תבנית התנור.
שמים בקערה את כל המצרכים של העוגה, ומערבבים היטב עם מטרפה ידנית.
מוסיפים לתבנית שלנו ואופים משך שעה באותו חום. לאחר מכן מוציאים ומקררים 5 דקות.
עוברים לקרם ומערבבים היטב את השמנת עם אבקת סוכר ואז מוסיפים מעל העוגה ומחזירים לתנור למשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור ושמים לקירור טוב על השיש ואז מכניסים למקרר לכמה שעות להתייצבות.
אפשר לפזר פיסטוקים מעל בהגשה.