Go Back
עוגת גבינה עם קרם שמנת

עוגת גבינה עם קרם שמנת

מרקם גבינתי חלומי עם טעם מושלם
ציון 4.63 על ידי 32 דירוגים
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

תבנית 24

המצרכים

לתחתית:

  • 1 שרוול פתי בר
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כף אבקת סוכר
  • ½ כוס אגוזים (טחונים)

לעוגה:

  • 4 ביצים L
  • 1 ¼ כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 1 נפוליאון
  • 1 שמנת חמוצה

לקרם:

  • 3 שמנת חמוצה
  • 4 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל חומרי התחתית יחד ושמים בתבנית עם נייר אפיה ומהדקים
  • מחממים תנור ל-150 מעלות ומכניסים את התחתית לאפייה למשך 10 דקות בערך. את תבנית העוגה להניח בתנור על תבנית התנור.
  • שמים בקערה את כל המצרכים של העוגה, ומערבבים היטב עם מטרפה ידנית.
  • מוסיפים לתבנית שלנו ואופים משך שעה באותו חום. לאחר מכן מוציאים ומקררים 5 דקות.
  • עוברים לקרם ומערבבים היטב את השמנת עם אבקת סוכר ואז מוסיפים מעל העוגה ומחזירים לתנור למשך 10 דקות.
  • מוציאים מהתנור ושמים לקירור טוב על השיש ואז מכניסים למקרר לכמה שעות להתייצבות.
  • אפשר לפזר פיסטוקים מעל בהגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.