מרתיחים את התפוחי אדמה שלמים עם הקליפה עד לריכוך. לאחר מכן מצננים ומקלפים ומועכים לפירה. מתבלים במלח ומעט מרק עוף ומעט פלפל שחור
במחבת נפרדת מטגנים בצל אחד קצוץ דק דק עד להשחמה, אז מוסיפים כ-300 גרם בשר טחון וממשיכים לטגן את הבשר טוב טוב.
מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח, מרק עוף, בהרט, פלפל שחור וטיפה קינמון. אפשר גם להוסיף ביצה קשה מגורדת למי שאוהב.
מצננים את תערובת הבשר ולוקחים חופן מהפירה, משטחים על כף יד שמאל ושמים ממילוי הבשר על הפירה. לסגור טוב טוב את הפירה אחרת הקציצה תתפרק בטיגון.
סוגרים ומניחים על קערת קמח. מקמחים את כל הקציצות (לקמח טוב טוב לאטום את כל הקציצה) וטובלים בבלילה מחצי כוס מים ו-2 ביצים לטרוף יחד.
טובלים את כל הקציצות בבלילת הביצים והמים ומטגנים מכל הצדדים על אש בינונית. אפשר להוסיף כפית חרדל בבלילת הביצים אבל לא חובה.
מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
חשוב שכל החומרים יהיו בטמפרטורת החדר. מגישים עם לימון.