Go Back
עוגיות שקדים סדוקות

עוגיות שקדים סדוקות וטעימות ברמות

פריכות מטריפה בהכנה קלה
ציון 4.53 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 300 גרם שקדים (טחונים)
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 2 כפות חמאה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מי ורדים
  • 100 גרם אבקת סוכר (לציפוי בלבד)

אופן ההכנה

  • בקערה נשים את כל החומרים מלבד אבקת סוכר לציפוי ונערבב היטב עד שהתערובת אחידה ומעט דביקה.
  • בתבנית שמים נייר אפיה, ונעשה מהבלילה כדורים ונעביר לקערה שבה יש את אבקת הסוכר. נצפה אותם היטב באבקת סוכר מכל הצדדים
  • בעדינות שמים בתבנית, ועל כל כדור נמעך מעט עם האצבע בעדינות.
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד שהעוגיות נסדקות, בערך 20 דקות. יש להיזהר לא לייבש אותם.
  • נוציא מהתנור, ונמתין שהעוגיות יתקררו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.