מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
מערבבים את החלמונים, הגבינות והאבקות עד שאין גושים, ואז מאחדים את שתי התערובות בזהירות.
בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות מכניסים בתחתית תבנית עם מים ואופים (אפייה רגילה ולא טורבו) את העוגה בחלק התחתון של התנור (לא הכי למטה) למשך רבע שעה בחום של 200 מעלות, ואז מורידים את החום ל-160 למשך עוד 45 דקות.
נותנים לעוגה לנוח כשעה נוספת בתנור אחרי שכמכבים אותו. לא לפתוח בכלל.
אחרי שעה מצננים בחוץ וכשמתקררת אפשר לחלץ.