Go Back
עוגת גבינה פרווה מושלמת

עוגת גבינה פרווה מושלמת וטעימה

טעם שיא השלמות שלא מתפשר
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: שושי פרץ

המצרכים

  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 3 גביעים גבינה סויה
  • 2 גביעים יוגורט סויה
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 2 כפות קמח
  • מעט תמצית וניל

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
  • מערבבים את החלמונים, הגבינות והאבקות עד שאין גושים, ואז מאחדים את שתי התערובות בזהירות.
  • בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות מכניסים בתחתית תבנית עם מים ואופים (אפייה רגילה ולא טורבו) את העוגה בחלק התחתון של התנור (לא הכי למטה) למשך רבע שעה בחום של 200 מעלות, ואז מורידים את החום ל-160 למשך עוד 45 דקות.
  • נותנים לעוגה לנוח כשעה נוספת בתנור אחרי שכמכבים אותו. לא לפתוח בכלל.
  • אחרי שעה מצננים בחוץ וכשמתקררת אפשר לחלץ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.