Go Back
עוגיות אגוזי לוז ושקדים משגעות

עוגיות אגוזי לוז ושקדים משגעות

מרקם חלומי ופריך בטעם מפנק
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • 100 גרם חמאה (טמפרטורת חדר)
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 70 גרם אגוזי לוז (טחונים דק דק ללא הקליפה)

לציפוי:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה נעבד את כל המרכיבים לבצק יחד עד שמתקבל בצק אחיד.
  • נחלק את הבצק שלנו לכדורים. וליצור מכל כדור צורת גליל באורך 5 ס"מ.
  • את הגליל מעקמים בעדינות לקבלת צורת ירח. אפשר גם לייצר חצי ירח באמצעות כוס - פורסים את הגליל עם הדופן של הכוס. וככה ממשיכים באותה דרך עם שאר כדורי הבצק.
  • נרפד את התבנית שלנו בנייר אפיה ונסדר את העוגיות.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות עד להזהבה
  • לאחר אפייה, נוציא ונצנן ואז נפזר מעל לעוגות אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.