מערבלים את כל המצרכים לבצק יחד למשך 6 דקות עד לקבלת בצק נוח וגמיש. מומלץ לא להוסיף את כל בבת אחת אלה בהדרגה כוס כוס. אם הבצק דביק מדי להוסיף על מעט קמח במידת הצורך.
מוציאים שני שלישים מהבצק ולצקת מעל מעט שמן ומורחים מעל הבצק כך שכל כדור הבצק יצופה במעט שמן.
מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד.
את השליש הנותר משאירים בקערת המיקסר, ומוסיפים כף קקאו ומעט מים ומערבלים במהירות גבוהה עד לצביעת הבצק לחום.
מכסים בניילון נצמד ושמים להתפחה של שעה - עד להכפלת הנפח לשתי הקערות.
בקערית שמים את האגוזים, סוכר וקינמון ומערבבים.
על משטח מקומח יוצרים כדורים מהבצק הלבן בגודל שזיף גדול, ומשטחים מעט עם היד.
קורצים עיגולים קטנים מהבצק החום בקוטר של 2 ס"מ.
מניחים את הכדור החום במרכז עיגול הבצק הלבן, וסוגרים את הקצוות. מרדדים למלבן דק בעובי של 2 מ"מ
מקפלים ל-2 כאשר החלק המחובר קרוב אלינו. מרדדים מעט.
חותכים חתכים ברוחב של 1 ס"מ על חצי מהעלה. מסובבים קלות כל רצועה סביב עצמה.
על החלק השלם מורחים מעט חמאה רכה ושמים כפית גדושה מתערובת האגוזים.
סוגרים ומהדקים את הקצוות ואז מגלגלים לכיוון הרצועות (כמו בסרטון)
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים אחד מהשני. מכסים בניילון רופף להתפחה של 15 דקות.
לאחר התפחה, מורחים ביצה טרופה, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להשחמה. בערך 25-30 דקות.
בתום האפייה מורחים דבש מהול במעט מים חמים.