מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף אחיד.
בקערה אחרת מערבבים את החלמונים עם חצי כוס סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, אינסטנט וניל, קורנפלור, גבינה לבנה ושמנת חמוצה, עד לאיחוד.
מעבירים את הקצף של הביצים לתערובת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד.
שמים לאפייה רגילה פס עליון תחתון, בתנור שחומם על 150 מעלות למשך כשעה וחצי בתנור סגור. בתחתית התנור שמים מגש עם מים רותחים, והעוגה תהיה על רשת מעל.
לאחר אפייה משאירים את התנור סגור לעוד שעה מינימום.