Go Back
עוגת תפוחים ואגוזים קלה

עוגת תפוחים ואגוזים קלה

מרקם עסיסי וחלומי בטעם מושלם
ציון 4.60 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

ציוד

תבנית אינגליש קייק מאורכת

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 ¼ כוסות קמח תופח
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כפית שטוחה קינמון (אבקה)
  • ½ כוס אגוזי מלך (שבורים)
  • ¼ כוס מים (חמים)
  • 2 תפוחים (גרנט סמית ללא קליפה וחתוכים לקוביות)

אופן ההכנה

  • מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
  • בוחשים היטב את הביצים והסוכר יחד, ואז מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לבחוש לאיחוד.
  • לצקת את התערובת בתבנית משומנת ומעט מוקמחת.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה ושהקיסם יוצא יבש. בערך 35-40 דקות אבל תלוי בתנור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.