Go Back
עוגת גבינה בית מלון 2

עוגת גבינה בית מלון

אסתטית ויפה עם טעם עשיר
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: דור אמגר

ציוד

תבנית 26

המצרכים

  • 1 קילו גבינה 5%
  • 2 שמנת חמוצה 9%
  • ½ כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 6 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 4 כפות קורנפלור
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים יחד במטרפה בקערה גדולה עד שמקבלים תערובת אחידה ללא גושים.
  • שופכים לתבנית, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 150 מעלות. אופים במדף האמצעי חצי שעה בחום של 170 מעלות אז חצי שעה נוספת על 150 מעלות עד שהעוגה מתקשה
  • לשים לב שהעוגה לא משחימה עד הסוף (נשארת קצת לבנה למעלה כמו בתמונה)
  • לאחר סיום האפייה, חורצים ריבועים. אוכלים רק כשהיא ממש הצטננה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.