בקערה שמים את החלב החם עם ⅓ כפית מלח. מוסיפים את השמרים הטריים עם הסוכר ומוסיפים את הביצים ואז מערבבים.
לאחר מכן מוסיפים את הקמח וה-180 גרם חמאה רכה ומערבבים לקבלת בצק אחיד.
על משטח מקומח מעבדים את הבצק לאחידות, ואז שמים בקערה ומכסים בניילון להתפחה של שעה וחצי עד לשעתיים.
מכינים את המלית - בקערה שמים את החמאה ומוסיפים לה את הסוכר והקמח ומערבבים, ולאחר מכן מוסיפים עוד 2 כפות קמח ומערבבים לתערובת פירורית.
חוזרים לבצק לאחר התפחה, ומחלקים אותו ל-20-22 כדורים. שמים להתפחה קצרה תחת שקית ניילון.
לוקחים כל כדור ומרדדים עם מערוך, ומעל שמים חצי כף מהמלית ועוד כפית ריבת חלב.
סוגרים ומקפלים לפי הסרטון. מסדרים בתבנית תנור עם נייר אפייה ושמים להתפחה של 30-45 דקות.
מורחים מעל ביצה מהולה במים ומפזרים מעל מפירורי החמאה, ואז מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 30-35 דקות.